Na mäkkom a anatomicky tvarovanom vankúši sa vám bude dobre spať

Od obdobia, keď sme boli pred svetom uzavretí a mohli sme si dovoliť iba produkty z domácej výroby ubehlo už veľa vody a dnes sa nám doslova tlačia do pozornosti množstvá výrobkov z celého sveta. Sú medzi nimi kvalitné a prepracované, ale aj drahé tovary a mnohokrát na nižšej spracovateľskej úrovni ako naše domáce výrobky. Dôkazom toho je spoločnosť SEGUM a jej produkty. SEGUM sa výrobe postelí a matracov začala venovať už v roku 1993, skúšali to s prírodnými materiálmi a uspeli, boli prví a dnes už majú na svojom konte množstvo kvalitných produktov a spokojných a stálych zákazníkov. Svoje výrobky firma predstavuje v kamenných showroomoch, ktoré majú za úlohu spotrebiteľom priblížiť materiály aj samotné prevedenie produktov.

Správna veľkosť a požadovaná tvrdosť sú základ

Postele a matrace sú neoddeliteľnou súčasťou nášho spánkového rituálu, ktorý je však pre naše fyzické a psychické zdravie veľmi potrebný. Moderné postele mnohých štýlov si vyžadujú aj kvalitné matrace, na ktorých spočívame každú noc, no k pokojnému spánku môže pomôcť Anatomické vankúše Latexi aj anatomicky tvarovaný vankúš, ktorý podoprie hlavu na tom správnom mieste a prinesie úľavu aj pre boľavú hlavu.

Každý má svoj obľúbený produkt

SEGUM sa zaoberá aj výrobou a šitím vankúšov, ktoré spĺňajú požiadavky anatomického tvaru so zameraním na rovnomernú podporu hlavne krčnej chrbtice pod názvom LATEXI. Je stredne tvrdý, šitý z príjemnej látky, ktorá dokonalo odvádza vlhkosť, je jemná na dotyk a jej súčasťou je aj vlákno LYOCELL. Ďalším materiálom je TALALAY latex, ktorý zabezpečuje vzdušnosť a maximálnu prispôsobivosť vankúša. Vo vnútri sa nachádza odnímateľná latexová platňa, aby si každý zákazník mohol prispôsobiť výšku vankúša svojim potrebám. Anatomický vankúš LATEXI má rozmer 60 x 40 x 11 cm, poťah sa dá vyzliecť, pretože má zips, aby ho bolo možné vyprať na teplote do 60°C. Ide o výborne tvarovaný vankúš, určený na spánok a pre dokonalú oporu krčnej chrbtice a hlavy v polohe ležmo, čo je nevyhnutné pre zdravie celého tela.