Stavte na sklo


Pri troche snahy dokážete mať modernú domácnosť aj vy. Dôležité je, aby ste pri zariaďovaní používali materiály, ktoré sú nadčasové a trendy. Drevo má svoju najväčšiu slávu už za sebou a v dnešnom dizajne už netvorí hlavnú časť zariadenia, ale používa sa v kombinácii s inými materiálmi.

Aké materiály sú vhodné do modernej domácnosti?

Mimoriadne štýlová je kombinácia skla, kovu a dreva. Zatiaľ čo drevený dizajn je útulný a navodí pocit domova, nerez to rozbije a dodá interiéru nadčasovosť a štýl. Zabúdať by ste nemali ani na sklo. Pôsobí minimalisticky a čisto.

Využitie skla v interiéri.

sklenené dvere

Možno by ste sa čudovali, ale sklo ma v domácnosti oveľa viac využití ako len na oknách. Dojem na návštevu urobíte sklonenými dverami, ale aj skleneným zábradlím na schodisko. Moderné sklenené dvere. Sklenené dvere v interiéri nie sú žiadnou novinkou. Aj keď využitie našli skôr vo firmách či iných nebytových priestoroch, dnes sa stavajú čoraz väčším trendom aj práve v domácnostiach rodinných domov. Najčastejšie ich môžete použiť ako vstupné dvere z predsiene. Často sa používajú aj na vstup do pracovne. Vďaka dizajnu skla máte takmer neobmedzené možnosti.

sklenené dvere

Zatiaľ čo číre sklo dodá interiéru čistotu a priestrannosť, vďaka slovnú sa aj presvetlí cela miestnosť a vznikne otvorený koncept aj keď je oddelený dverami, zvoliť si môžete aj mliečne sklo v prípade, že chcete trochu súkromia. Sklenené dvere môžu mat aj rôzne vzory. Báť sa nemusíte ani o bezpečnosť. Aj keď stále ide o krehké sklo, nemusíte sa báť rozbitia. Sklo použité na dvere či zábradlie je bezpečnostné a nehrozí rozbitie ani pri náraze. Pri vyberaní sklenených dverí do interiéru vsaďte na profesionálov. Sú nimi lmmont.sk. Na stránke lmmont.sk nájdete inšpirácie, ale aj hotové návrhy sklenených dverí Lmmont.sk, z ktorých si vyberie určite každý.