Poznáte Nuru masáž?

Nuru masáže sú čoraz populárnejšie v dnešnom modernom živote. Ak ste o tejto masáži ešte nepočuli, mali by ste ju vyskúšať. Tento zážitok sa líši od tradičných masáži, ktoré možno poznáte. Nuru masáž https://www.tantradiamond.sk/zakladny-prehlad-vsetkych-druhov-tantra-masazi/ pochádza z Japonska a v japončine znamená „klzká“. Názov je naozaj výstižný, pretože pri tejto masáži sa používa špeciálny gél. Nuru masáž je tradičná japonská forma erotickej masáže, ktorá vznikla v japonskom meste Kawasaki. Táto masážna technika zahŕňa použitie špeciálneho gélu, ktorý sa nanáša na telo maséra aj klienta a umožňuje ľahké a klzké pohyby počas masáže.

nuru masaž

Hlavným cieľom nuru masáže je nielen poskytnúť fyzické uvoľnenie, ale aj vytvoriť hlboké spojenie medzi masérom a klientom, a to na fyzickej aj energetickej úrovni. Počas masáže sa používajú rôzne dotykové a pohybové techniky na podporu svalového uvoľnenia a zvýšenie citlivosti na fyzické a emocionálne podnety. Masáž sa zvyčajne začína klasickou relaxáciou, pri ktorej sú svaly uvoľnené a klient je pripravený na intenzívnejšiu fázu. Potom masér použije nuru gél a začne sa pohybovať po klientovom tele kĺzavými a zmyselnými dotykmi. Masér môže svojím telom stimulovať rôzne časti tela klienta, aby mu priniesol intenzívne pocity rozkoše.

nuru erotic masaz

Medzi hlavné výhody nuru masáže patrí zvýšená relaxácia, zníženie stresu a napätia, zlepšenie krvného obehu a zvýšenie citlivosti na dotyk. Mnohým klientom môže nuru masáž priniesť aj intenzívne sexuálne potešenie a posilniť intímne spojenie s masérom. Je však dôležité si uvedomiť, že nuru masáž môže byť pre niektorých ľudí príliš intenzívnym alebo intímnym zážitkom a že nie je pre každého. Je dôležité nájsť si kvalifikovaného a rešpektujúceho maséra a pred začatím masáže s ním komunikovať o svojich hraniciach a preferenciách. Nuru masáž by mal aspoň raz vyskúšať každý. Je to úžasný spôsob, ako objaviť nové dimenzie svojho tela a duše. Je to zážitok, ktorý sa ťažko opisuje slovami, pretože je taký jedinečný a osobný. Je to ako objavovať nový svet plný nových pocitov a emócií.