Zmena adresy podnikania či bývania je možná v krátkom čase či viackrát za rok

V bytoch, domoch či apartmánoch máme vybavenie a zariadenie v komforte, aký nám vyhovuje, podľa vlastného vkusu a v dizajne podľa najnovších trendov. No nie je to iba záležitosť trvalého bývania, podobný typ domácnosti môžeme mať aj v mobilnom dome, ktorý je alternatívou karavanov či obytných prívesov. Blíži sa dovolenková sezóna a mnohí z nás si už plánujú cestu, kam sa počas voľných dní vydajú. Pre viacerých je cieľom zahraničie, ale Slováci radi cestujú aj po rodnej „hrude“ a spoznávajú krásy Slovenska. Takýto pohyb umožňujú aj obytné prívesy či karavany, ktoré stále viac vídať na našich cestách. Alternatívou k nim sú však mobilheimy, teda mobilné domy, ktoré sú komplet vybavené a zariadené, aby sme mali poruke všetko, na čo sme zvyknutí.

Vezmite si domov so sebou

V USA sa zhruba pred 80-timi rokmi začali vyrábať mobilheimy, ktoré sa odtiaľ dostali do celého sveta a dodnes tam patria k obľúbeným možnostiam sezónneho bývania, ale aj podnikania či na rekreačné účely. Vďaka tomu, že sú vybavené a zariadené, majú kompletnú kuchyňu so spotrebičmi, obývaciu izbu s rozkladacou sedačkou, spálňu s posteľou, WC a sprchový kút, a tiež veľa úložných priestorov. Takto vybavený mobilný dom Ascot TW20 https://euro-mobilnedomy.sk/mobilny-dom/3928-ascot-tw20/ je možné využívať na bývanie, rekreáciu, ale zriadiť si v ňom môžete aj nejakú prevádzku, napríklad kanceláriu, bufet, fast food či kaderníctvo a podobne.

Čo hovoríte na tento typ bývania?

Ak vás prostredie, v ktorom kotvíte, omrzí, tak jednoducho dom odtiahnete inde a skúsite bývanie či podnikanie na novej adrese. Výhodou sú nízke náklady a nižšia energetická náročnosť, dokonca ho môžete obývať aj počas celého roka, ak ho revitalizujete, to znamená zateplite steny aj prívod vody, vymeníte okná za izolačné a nainštalujete kúrenie na tuhé palivo. Ascot TW20 je typ mobilheimu, ktorý má rozmery 8,3x3m, je kompletne vybavený, osvetlenie je riešené formou bodových svietidiel, má priestrannú kúpeľňu a čistý interiér, je to teda skvelá alternatíva k bežnému typu bývania alebo rekreačného ubytovania.