Drevo, plast, hliník?

A ani finančne lacná záležitosť. Práve preto, že do okien investujeme tisíce Eur, mali by ste vyberať s rozumom, ale dívať by sme sa mali aj na dizajnovú stránku. Uvedomte si, že ak si hneď na začiatku zvolíte kvalitné okná, nebudete musieť po krátkom čase riešiť ich renováciu či výmenu. Okná takisto tvoria značnú časť hrubej stavby a sú viditeľné aj vnútri v interiéri. A ešte viac v dnešnej dobe, kedy okná predstavujú veľkú súčasť stien. Moderné sú veľkoformátové, výrazné okna. Preto by sa vám mali aj páčiť.

hliníkové okná

Najpredávanejšie okná na Slovensku la vo svete.

V minulosti sa okná točili okolo dreva či plastu. Drevené aj plastové okná sa vyznačujú dobrou kvalitou a výhodnými cena. No potom prišli na trh hliníkové okná a čoraz viac ľudí už nad inými ani nerozmýšľala. Vlastnosťami sú dávno na prvých priečkach. Množstvo spokojných zákazníkov hovorí za všetko.

hliník

Hliník je materiál, ktorý sa vyznačuje výbornou pevnosťou, tvrdosťou a odolnosťou voči nepriaznivým podmienkam. Ani sneh, dážď či priame slnečné žiarenie neovplyvní štruktúru hliníkových okien. Hliníkové okná sú jedny z mála, ktoré vám zabezpečia takmer stopercentnú ochranu proti vlámaniu. Takisto sú výborné z hľadiska bezpečnosti pri požiari či záplavách. Dizajn hliníkových okien je samostatná kapitola. Množstvo ľudí presvedčia hliníkové okná najmä vďaka ich vzhľadu. Úzky rám, neutrálne farby a jednoduchosť spojená s minimalizmom sú dôvodom, prečo sú v moderných novostavbách také obľúbené. Úzky rám vám zabezpečí, že plocha na sklo sa zväčší a vy sa môžete tešiť krásne presvetlenej domácnosti. Hliníkové okná už teraz zažívajú veľký boom. Sú prakticky najpredávanejšou možnosťou materiálu na okná a ich popularita neustále rastie. Ak sa vy chcete dozvedieť o možnosti hliníkových okien a cene na vašu nehnuteľnosť navštívte stránku lmmont.sk.