Čaj z matcha prášku

Snažíte sa, aby vaše telo bolo v tej najlepšej kondícii? Chcete urobiť viac, ako iba dodržiavať dostatok pohybu? Pohyb je samozrejme dôležitý, ale mali by ste niečo urobiť aj pre svoje vnútro. Pre svoj organizmus, ktorý musíme takisto udržiavať v tom najlepšom stave.

Matcha čaj https://totalvital.sk/matcha

Pijete kávu alebo čaj? Pijeme tieto nápoje kvôli chuti alebo pre to, že majú vplyv na náš organizmus? Kofeín množstvo ľudí potrebuje ku každodennému fungovaniu. Ale káva a klasický zelený čaj z obchodu nie sú jediná možnosť ako kofeín dostať do tela. Môžete to urobiť aj pomocou zdravšieho nápoja, ktorý vám bude chutiť a pritom má aj veľmi dobré účinky na náš organizmus. Takýmto nápojom je matcha čaj. Matcha je kvalitný silne koncertovaný zelený čaj pestovaný v Japonsku, ktorý si môžete domov zakúpiť vo forme zeleného prášku. Z neho si môžete pripraviť matcha čaj alebo matcha latte.

matcha čaj

Príprava matcha čaju

Z matcha prášku je najjednoduchšia a najrýchlejšia príprava práve matcha čaju. Matcha čaj pripravíte podobne ako aj každý ? iný zelený čaj. S tým rozdielom, že voda, ktorú použijete by nemala byť horúca, ale prevarená a vychladená na 60 stupňov Celzia. Tak docielite zachovanie všetkých dôležitých živín. A verte, že matcha čaj ich má skutočne veľa.

matcha čaj

Matcha čaj je najmä silným antioxidantom a vyplavuje z tela toxíny. To znamená čistenie tráviaceho systému od škodlivých látok. Vďaka matcha čaju si taktiež urýchlite a zlepšíte trávenie. To je najčastejším dôvodom, prečo čoraz viac žien siahne po tomto zázračnom nápoji. Okrem priaznivého vplyvu na trávenie má však blahodarné účinky aj na imunitný a cievny systém. Matcha prášok si zakúpite v obchodoch so zdravou výživou, ale kvalitný matcha prášok nájdete na internetovej stránke totalvital.sk. Navštívte stránku totalvital.sk a doprajte si kvalitnú matchu ešte dnes.